Boka tid för konsultation för solpaneler

Boka tid för konsultation för solpaneler

Boka tid för konsultation om solpaneler hos oss i butiken i Boden till ditt fritidshus. Vi kan solpaneler för fritidshus. 


Är du osäker på vad du behöver till ditt fritidshus. Vilken storlek på solpanel du ska välja eller hur stort batteri du behöver. Låt oss hjälpa dig att reda ut vad som behövs för att få rätt saker och räkna på hur stor anläggning du behöver. 

Vill du bara komplettera eller förnya delar av din solcellsanläggning så kan vi hjälpa till även där. Solenergi är en bra lösning för att få el till ställen där man ligger utanför elnätet och idag finns det även kombinationspaket med både vindkraft och solceller.
Vi har lösningar från små uthus som bara behöver lite belysning, jägarkojan som behöver kunna ladda telefonen och större lösningar för fritidshus där man vill kunna driva lite mer än bara belysning.

Vi har erfarenhet när det gäller solpaneler och kan räkna på vad du behöver till ditt fritidshus så det fyller dina behov. Vi samarbetar med Sunwind och deras paneler och energiprodukter håller en mycket hög kvalité. 

Vid konsultationen går vi igenom vad dina energibehov är, som t.ex vilka apparater vill du kunna använda i stugan, hur mycket dessa drar, ska det drivas kyl eller andra hushållsapparater? Hur mycket belysning vill du ha och vilka ljuskällor som passar. 
Vi tittar på vad man kan köra på gasol och vad man kan köra på el för att få bästa möjliga förutsättningar till ett bekvämt stugliv.
Vi kan hjälpa dig med en omformare för att få 230V så du kan använda apparater som inte går på 12V som t.ex mikrovågsugn och dammsugare. 

Sedan sätter vi ihop ett förslag på vad som du behöver för att få  till fritidshuset och en offert på vad det skulle kosta. 

Boka en tid med oss i Butiken i Boden så hjälper vi dig att få rätt produkter. Vi är återförsäljare åt Sunwind och de har både stora och små paket som passar de flesta behov. Hör av dig till info@palyset.se eller 0921-360 350 för att boka en tid.