Kundklubben jag är ofta pålyset.se

Kundklubben jag är ofta pålyset.se

Vår kundklubb för kunder i närheten av Boden önskar dig välkommen att vara med och lära dig mer om de produkter du kan köpa hos oss genom att få möjlighet att delta i kundkvällar och få ta del av nyheter före alla andra. Det finns inget köpkrav för att avancera i nivåer i klubben, det gör du genom att lära dig mer och bli en säker elanvändare som tänker på plånbok och vår miljö. 


Ansökan om medlemskap i kundklubben ”Jag är ofta Pålyset.se”

Medlemmarna i vår kundklubb kommer få första chansen att vara med på våra kundaktiviteter som vi arrangerar några gånger per år. Man får där en möjlighet att lära sig mer om våra produkter och tjänster och som medlem får du förhandsvisningar av nyheter och ta del av utvalda kampanjer före andra.

Medlemskapet kostar inget och det finns inget köptvång för att kunna utnyttja ditt medlemskap, men är uppdelat i fyra nivåer som du kan uppnå genom att skaffa kunskap inom olika områden och gradera till nästa nivå på någon av våra kundklubbsträffar. Varje nivå innehåller en medlemsförmån.

Nivå 1: Grundnivå

Nivå 2: Ljuskännare

Nivå 3: Energismart

Nivå 4: Ljusambassadör

För att bli medlem vill vi ha uppgifter om ditt namn, ditt mobilnummer och din e-postadress. Vi delar inte dina uppgifter vidare utan behåller dom för oss själva. Vi kommer kommunicera med dig vid väl valda tillfällen, högst två gånger per månad, med information om sådant som vi gör i kundklubben.

Varmt välkommen som medlem i kundklubben ”Jag är ofta Pålyset.se”

Frågor kring ditt medlemskap?

kundtjanst@palyset.se

0921- 36 03 50