Kontakta pålyset.se

Kontakta pålyset.se

Välkommen att ta kontakt med oss om det är något du undrar eller vill veta. Vi ser helst att du kontaktar oss via e-post, då vi är flera som kan hjälpas åt att svara på dina frågor då. Om du vill prata med någon kan du ringa oss under butikens öppettider. Säkrast når du oss tidigt på förmiddagen eller lite senare på eftermiddagen.


Du når oss på något av följande sätt:

- E-post till kundtjanst@palyset.se

- Telefon på 0921-360 350

- Besök oss i butiken på Kungsgatan 26K, 96134 BODEN

- Lämna ett meddelande eller prata med oss på chatten

Våra avvikande öppettider hittar du här.

Fakturafrågor

Om du handlat i vår nätbutik och har frågor kring betalningen av din faktura så kommer fakturan från Klarna. Du hittar fakturan i din Klarna-app eller i Klarnas Mina Sidor på eftermiddagen den dagen när vi skickat ditt paket.

Returer

Skicka gärna e-post till oss om du vill returnera något så att vi vet att det är på väg. Meddela också gärna retur till Klarna om du valt att betala med faktura, då pausas fakturan och vi hinner ta emot din retur. När vi tagit emot din retur, då ber vi Klarna återbetala pengarna till dig och det kan ta allt från någon dag upp till en vecka beroende på hur du betalt. 

Om du vill returnera något till oss står du själv för returfraktkostnaden, men du kan köpa en förbetald returfraktsedel av oss för 69kr som du kan lämna in hos ditt paketombud. Om du köpt en returfraktsedel av oss så betalar vi tillbaka det du betalt bortsett från 69kr. Om du själv betalar returfrakten så återbetalar vi hela beloppet på det du returnerar.

Returer skickas till:

pålyset.se/Jolix AB
Kungsgatan 26K
96134 BODEN

Telefonförsäljare

Vi köper inget via telefonen på kundtjänsten. Vi söker själva reda på de produkter och tjänster vi är intresserade av och kontaktar er som har något intressanta att erbjuda. Om ni absolut behöver kontakta oss kring att ni vill sälja något till oss, skicka då e-post till kundtjanst@palyset.se