Bordsdekoration kalender Yuletide vit 38cm bred batteridriven

395:-

Julkalender med belysning i trä med 24 luckor. Dekorationen är 37,5 cm bred, 22,5 cm hög och 7,5 cm djup. Batteriboxen sitter på baksidan av dekorationen. Lådorna går att dra ut och har plats för en liten överraskning. Drivs av 2 st batterier av typen AA (köpes separat). Batteritid ca 120 timmar.
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • check_circle_outlineLagerstatus2 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel825290  apartment270-66

Beskrivning
Julkalender med belysning i trä med 24 luckor. Dekorationen är 37,5 cm bred, 22,5 cm hög och 7,5 cm djup. Batteriboxen sitter på baksidan av dekorationen. Lådorna går att dra ut och har plats för en liten överraskning. Drivs av 2 st batterier av typen AA (köpes separat). Batteritid ca 120 timmar. Fyra ljuskällor LED.

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.