Champion chokladfontän

299:-

Är du en chokladälskare? Då är chokladfontänen från Champion är den ultimata produkten för dig. Med denna kan du täcka både frukt, bär och annat med choklad, den är den perfekta stämningshöjaren på festen eller varför inte lyxa till vardagen eller fredagsmyset
  • storefrontVarumärkeChampion
  • blockLagerstatusUtgått, kommer ej åter
  • assignment_turned_inArtikel823604  apartmentCHCF100

Beskrivning

Är du en chokladälskare? Då är chokladfontänen från Champion är den ultimata produkten för dig. Med denna kan du täcka både frukt, bär och annat med choklad, den är den perfekta stämningshöjaren på festen eller varför inte lyxa till vardagen eller fredagsmyset. Fontänen har tre våningar och rymmer 400g härlig choklad av valfri sort, ljus mörk eller vit du väljer själv din favorit att doppa i. Chokladfontänen har två lägen som du kan välja mellan, varmhållning eller fontän. Plocka fram dina favoriter och sätt igång att doppa kakor, frukt, marshmallows eller några av dina andra favoritsnacks. 

Kom igång snabbt

 

Den värms upp på ett par minuter och är då redo att hålla din choklad flytande. Snabbaste sättet att få igång fontänen är att använda mellan 300-400 gram choklad som man smälter i mikron i en skål som tål att vara i mikron och blandar med 80ml olja, välj en matolja som är smaklös. Häll sakta ner chokladen över den varma fontänen. När chokladen flödar fritt kan du börja doppa dina favoritsnacks eller frukt. När du är färdig så kan resterande choklad hällas över i en behållare sparas till nästa gång suget slår till.

  • Skål i rostfritt stål
  • 23 cm hög
  • Rymmer 400g choklad

Se en film om hur den fungerar

Champion är ett svenskt märke som startade sin tillverkning 1938 med förstärkare i Stockholm och har sedan fortsatt att utveckla elektronikprylar. Dom ligger i framkant och har ständigt nya spännande saker på gång och har tillverkning inom hem, mobil och ljud med produkter som är prisvärda och har hög kvalitet. Enligt ryktet har flera personalen hos Pålyset.se flera produkter från Champion hemma och dessa används flitigt.