Champion fritös 3,5l 2000W

599:-

Fritös från Champion på 3.5 l med korg i rostfritt stål. Med denna rymliga fritös gör du lätt pommes hemma eller friterar kyckling som proffsen tack vare sin effekt på 2000W.
  • storefrontVarumärkeChampion
  • blockLagerstatusUtgått, kommer ej åter
  • assignment_turned_inArtikel822370  apartmentCHFR035

Beskrivning

Fritös från Champion på 3.5 l med korg i rostfritt stål. Med denna rymliga fritös gör du lätt pommes hemma eller friterar kyckling som proffsen tack vare sin effekt på 2000W. Fritösen är tillverkad helt i rostfritt stål med luktfilter och avtagbart lock och visningsfönster. Den har en tydlig termostat som du enkelt ställer in till önskad temperatur  från 130°-190°C. Det sitter två stycken indikatorlampor so visar när fritösen är varm och att du alltid friterar i optimal temperatur. Behållaren rymmer hela 3,5l och är i rostfritt stål, kan diskas i maskin vilket underlättar rengöringen, även locket går bra att diska i diskmaskin. CHFR035 är utrustad med en coolzone som förlänger oljans livslängd.


Champion är ett svenskt märke som startade sin tillverkning 1938 med förstärkare i Stockholm och har sedan fortsatt att utveckla elektronikprylar. Dom ligger i framkant och har ständigt nya spännande saker på gång och har tillverkning inom hem, mobil och ljud med produkter som är prisvärda och har hög kvalitet. Enligt ryktet har flera personalen hos Pålyset.se flera produkter från Champion hemma och dessa används flitigt.