Champion headset EarPod vit/metallic

249:-

Champion headset EarPod vit/metallic är ett par välgjorda hörlurar som sitter mycket bra i örat tack vare att dom är droppformade.
  • storefrontVarumärkeChampion
  • alarmLagerstatusTillfälligt slut
  • assignment_turned_inArtikel822286  apartmentHSZ500V

Beskrivning

Champion HSZ500 är ett par riktigt bra droppformade hörlurar som sitter på sin plats i öronen mycket bättre än många andra. Dess ovandel är tillverkad i aluminium som minskar vibrationerna som ger en ännu bättre ljudkvalité. Njut av din favorit musik till ett kanon bra ljud och om det ringer svarar du enkelt med svarsknappen och pratar i headsetet då den har inbyggd mikrofon. Kabeln är platt och trasslar därmed inte ihop sig lika enkelt som många runda gör.

Dessa kopplar du enkelt in i din smartphone genom vanliga ljudingångs uttaget och sedan kan du njuta av din favorit musik till maximalt.

- Känslighet 96 dB
- Impedans 32 ohm
- Frekvens 20Hz - 20kHz
- Kabellängd 1,2 m
- Kontakt 3,5 mm

Champion är ett svenskt märke som startade sin tillverkning 1938 med förstärkare i Stockholm och har sedan fortsatt att utveckla elektronikprylar. Dom ligger i framkant och har ständigt nya spännande saker på gång och har tillverkning inom hem, mobil och ljud med produkter som är prisvärda och har hög kvalitet. Enligt ryktet har flera personalen hos Pålyset.se flera produkter från Champion hemma och dessa används flitigt.