Champion Stavmixer 600W Kit 4 delar

439:-

Kraftig stavmixer på 600W från Champion med flera tillbehör, i kittet ingår stavmixer, visp, behållare och hacktillsats.
  • storefrontVarumärkeChampion
  • check_circle_outlineLagerstatus1 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel822024  apartmentCHSTM200

Beskrivning
Kraftig stavmixer från Champion på 600W med flera tillbehör. Detta kit kommer att bli din bästa kompis i köket när du ska laga mat. Gör allt från släta soppor där du mixar soppan direkt i pannan. Gör allt från mos till pureér. I kittet ingår stavmixer, visp, behållare och hacktillsats. Med vispen kan du t.ex snabbt vispa grädde, äggvitor eller andra lätta råvaror använd gärna den medföljande behållaren som rymmer 600 ml
Stavmixern har två hastigheter och motorn är ganska tyst och har ett behagligt handtag. Hacktillsatsen kan man hacka både nötter och frukt. Stavmixern är lätt att rengöra då man lätt tar isär tillbehören från motordelen.

Champion är ett svenskt märke som startade sin tillverkning 1938 med förstärkare i Stockholm och har sedan fortsatt att utveckla elektronikprylar. Dom ligger i framkant och har ständigt nya spännande saker på gång och har tillverkning inom hem, mobil och ljud med produkter som är prisvärda och har hög kvalitet. Enligt ryktet har flera personalen hos Pålyset.se flera produkter från Champion hemma och dessa används flitigt.