Champion täcklock till mikrovågsugn

35:-

Om du någon gång försökt värma mat i din mikrovågsugn och inte haft ett lock vet du vilket jobb som följer efter. Därför tycker vi att du ska köpa detta lock som har en diameter på 27 cm med ett bekvämt hål högst upp som ger ånga möjlighet att stiga upp och ändå ger värmen en chans att stanna kvar och under locket när du värmer din mat.
  • storefrontVarumärkeChampion
  • blockLagerstatusUtgått, kommer ej åter
  • assignment_turned_inArtikel823760  apartment2929CH

Beskrivning
Om du någon gång försökt värma mat i din mikrovågsugn och inte haft ett lock vet du vilket jobb som följer efter. Därför tycker vi att du ska köpa detta lock som har en diameter på 27 cm med ett bekvämt hål högst upp som ger ånga möjlighet att stiga upp och ändå ger värmen en chans att stanna kvar och under locket när du värmer din mat. Färgen är halvt transparent. 

Locket tål att diskas i maskin.

Champion är ett svenskt märke som startade sin tillverkning 1938 med förstärkare i Stockholm och har sedan fortsatt att utveckla elektronikprylar. Dom ligger i framkant och har ständigt nya spännande saker på gång och har tillverkning inom hem, mobil och ljud med produkter som är prisvärda och har hög kvalitet. Enligt ryktet har flera personalen hos Pålyset.se flera produkter från Champion hemma och dessa används flitigt.