Decoration LED glob 95mm 3,6W 320lm 2200K dimbar E27

129:-

Dimbar klar LED-lampa med stor glob 95 mm för sockeln E27 230V. Effekt 3,6W med ljusflödet 320 lumen, vilket kan användas som 35W glödljus. Färgen på ljuset är den extra varmvita 2200K, vilket ger ett lätt rödaktigt sken. Lampan är totalt 138 mm hög inklusive sockeln. Rundstrålande med sin spridningsvikel på 360 grader. Energiklass A+. Färgåtergivning Ra 80. Beräknad livslängd 25000 ljustimmar. Garanti 1 år.
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • check_circle_outlineLagerstatus4 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel341328  apartment352-53

Beskrivning

Dimbar klar LED-lampa med stor glob 95 mm för sockeln E27 230V. Effekt 3,6W med ljusflödet 320 lumen, vilket kan användas som 35W glödljus. Färgen på ljuset är den extra varmvita 2200K, vilket ger ett lätt rödaktigt sken. Lampan är totalt 138 mm hög inklusive sockeln. Rundstrålande med sin spridningsvikel på 360 grader.  Energiklass A+. Färgåtergivning Ra 80. Beräknad livslängd 25000 ljustimmar. Garanti 1 år.


LED-filamentlampa från Star Trading

Tekniken i denna LED globlampa är små tunna dioder längs en färgad tråd som är skapad för att efterlikna de gamla koltrådslamporna. Själva dioderna är väldigt små och väldigt många och detta skapar ett ljus som mycket väl liknar glödlampans ljus. 

Den största fördelen med filamentmodellen på LED-lampor är att man får rundstrålande lampor som inte riskerar att lämna några skuggor på en eventuell lampskärm. 

Om man ska använda en LED-lampa ovanför ett bord som belysning kan en LED-filamentlampa ibland ge mindre ljus än en annan typ av LED-lampa där ljuset har en smalare spridning. Med LED-filamentlampan används armaturens egen reflektor för spridning av ljuset. 

Dimbara LED-lampor och dimmer

Dimbara LED-lampor kräver dimmer avsedd för LED eller elektroniska transformatorer, en så kallad bakkantsdimmer. Man får inte koppla in en dimbara LED-lampa bakom en glödljusdimmer då den riskerar att förstöras. 

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.