Decoration LED klar filament G125 3,8W 300lm 2200K dimbar E27

125:-

LED filamentlampa med formen av stor glob 125mm från Star Trading och serien Decoration LED. Det unika med denna ljuskälla är dess form på filamentdioderna, alltså ljuselementen som har en mer kreativ form än på andra LED filamentlampor som har raka dioder. Det gör att den ser lite annorlunda ut och passar perfekt i armaturer där man ser ljuskällan.
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • blockLagerstatusUtgått, kommer ej åter
  • assignment_turned_inArtikel821410  apartment352-56

Beskrivning

LED filamentlampa med formen av stor glob 125mm från Star Trading och serien Decoration LED. Det unika med denna ljuskälla är dess form på filamentdioderna, alltså ljuselementen som har en mer kreativ form än på andra LED filamentlampor som har raka dioder. Det gör att den ser lite annorlunda ut och passar perfekt i armaturer där man ser ljuskällan. Färgen på ljuset är den extra varmvita ljusfärgen 2200K som är varmare än färgen hos en glödlampa. Effekten 3,8W och ljusflödet 300 lumen gör att du kan använda den som ungefär en 25W glödlampa. Går att ljusreglera med dimmer om dimmern är avsedd för LED. Se ytterligare information om vilka dimmers denna LED-lampa fungerar tillsammans med. Beräknad livslängd är 15000 timmar. 1 års garanti. 

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.