Decoration LED stor glob filament 3,8W 240lm 1800K dimbar E27

159:-

Dekorationslampa från Star Trading och serien Decoration LED. Stor glob med diametern 80 mm och ett guldfärgat glas, höjd på hela lampan är 120 mm. LED-lampan har ett dekorativt ljus på 240 lumen, vilket gör att den kan användas som en 25W glödlampa. Färgen på ljuset är extra varm, 1800K, vilket betyder ungefär samma färg som ljuset från ett stearinljus. Sockeln är den stora skruvsockeln E27 för 230V. Dimbar med dimmer avsedd för LED och elektroniska transformatorer.
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • check_circle_outlineLagerstatusFler än 5 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel821413  apartment354-50

Beskrivning
Dekorationslampa från Star Trading och serien Decoration LED. Stor glob med diametern 80 mm och ett guldfärgat glas, höjd på hela lampan är 120 mm. LED-lampan har ett dekorativt ljus på 240 lumen, vilket gör att den kan användas som en 25W glödlampa. Färgen på ljuset är extra varm, 1800K, vilket betyder ungefär samma färg som ljuset från ett stearinljus. Sockeln är den stora skruvsockeln E27 för 230V. Dimbar med dimmer avsedd för LED och elektroniska transformatorer. Beräknad livslängd är 15000 timmar. Garanti 1 år.

LED filampentlampor
Denna lampa avger sitt ljus via trådliknande pärlband med lysdioder som gör att ljuset blir helt rundstrålande. Ljuset blir mjukt och bländar inte tack vare att det finns flera diodstänger och var och en av dessa lyser med ett svagt sken. 

Dimma LED-lampor
När man ljudreglerade LED är det viktigt att alla delar passar ihop med varandra. Om du har en dimmer som du haft länge kan det hända att den du har bara fungerar med glödlampor. Om du upplever flimmer, att lampan flimrar, att det surrar i dimmer eller lampa, eller att lampan inte tänds alls ska du inte använda dimmer och lampan ihop, då fungerar de inte tillsammans. 

Ofta får du räkna med att om du inte följer rekommendationen från tillverkaren, så får man hitta ett läge på ljuset där inget synligt flimmer syns och undvika det högsa läget på dimmern.

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.