Dimmer för vägguttag LED 3-24W

149:-

Dimmer för vägguttag med bakkantsstyrning. Placeras i vägguttaget där armaturen ansluts. För glödljus, 230 V halogen och majoriteten av LED-lampor (3-24 W). 230 V. För inomhusbruk endast.
  • storefrontVarumärkeGelia
  • check_circle_outlineLagerstatus3 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel822422  apartment4001902011

Beskrivning

Dimmer för vägguttag med bakkantsstyrning. Placeras i vägguttaget där armaturen ansluts. För glödljus, 230 V halogen och majoriteten av LED-lampor (3-24 W). 230 V. För inomhusbruk endast. Med dimmer som man använder i vägguttaget så kan man få ett flimmer i lägsta och högsta läget så justera ljusstryrkan i ett läge som känns bekvämt för ögat och där du inte ser något flimmer. Om du får ett läge där LED-lampan flimrar, vrid tillbaka ratten lite så kommer ljuset att bli stabilt igen. 

Gelia startades 1975 som en regional distributör av byggel i Grästorp, Västergötland där företaget fortfarande har sin bas. Gelia är det självklara varumärket för eltillbehör och VVS och finns hos de flesta välsorterade elaffärer. Vi har valt ut de produkter vi anser är mest populära bland våra kunder. När du väljer en produkt från Gelia får du alltid en god kvalité till ett överkomligt pris där vi baserat på vår erfarenhet av produkter från Gelia vet att du kommer bli nöjd med ditt köp. Gelia förser oss med produkter som passar både proffs och hemmafixare och är supersnabba i sina leveranser.