Hängande dekoration Shape silver 37cm E27

369:-

Shape är en hängande dekoration i krom som är 37 cm i diameter, den har en E27-sockel där man med fördel väljer en större dekorationslampa. I ett mindre fönster kan man låta silverringen dominera men den fungerar lika bra i ett större fönster, då kan man hänga flera i olika höjder. Shape är en stilren pendel som kan hänga fritt från taket över ett sidobord eller i ett mörkt hörn som behöver få en ljuspunkt.
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • alarmLagerstatusTillfälligt slut
  • assignment_turned_inArtikel824768  apartment707-21

Beskrivning
Shape är en hängande dekoration i krom som är 37 cm i diameter, den har en E27-sockel där man med fördel väljer en större dekorationslampa. Fönsterdekorationen har en upphängningsögla på den vita kabeln så den lätt kan hängas upp. Själva sladdstället är 3,5 meter långt vilket brukar vara tillräckligt för att räcka till vägguttaget på sidan om fönstret, kabeln avslutas med en platt stickpropp av så kallad EU-modell. Den är 37 cm i diameter och 4,5 cm djup.I ett mindre fönster kan man låta silverringen dominera men den fungerar lika bra i ett större fönster, då kan man hänga flera i olika höjder.

Häng den var du vill

Shape är en stilren pendel som kan hänga fritt från taket över ett sidobord eller i ett mörkt hörn som behöver få en ljuspunkt. Det här är en populär lampa som fungerar i de flesta rum som ungdomsrum, vardagsrum eller kök. 

Hitta rätt ljuskälla

Till just den här häftiga runda pendeln tycker vi att det passar med en LED-lampa av modellen som kallas för G95 vilket syftar på globens storlek, fönsterpendeln gör sig bäst med denna mellanstora glob. Vi har en variation av stora glober som passar till denna typ av fönsterlampa, 3-stegs dimmer med filament som är spiralformade är lite extra snyggt i denna. Kolla gärna in våra snygga stora glober under fliken ljuskällor och hitta just din favorit.

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.