Illumination LED 2W 180lm 2700K G4

89:-

LED-lampa G4 för 12V-system där man vill få ett ljusflöde som matchar ungefär 10W halogenljus. Färgen på ljuset är den varmvita glödljusfärgen 2700K vilket är något gulare än glödljus. Diametern på lampan är 24 mm vilket ska passa i de flesta armaturer där man använder G4-lampor.
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • check_circle_outlineLagerstatusFler än 5 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel821958  apartment344-19

Beskrivning

LED-lampa G4 för 12V-system där man vill få ett ljusflöde som matchar ungefär 10W halogenljus. Färgen på ljuset är den varmvita glödljusfärgen 2700K vilket är något gulare än glödljus. Diametern på lampan är 24 mm vilket ska passa i de flesta armaturer där man använder G4-lampor. Ej dimbar.

Detta är en ny modell där man ändrat på designen för att inte få elektroniken i kontakt med reflektorn samt att leda bort värmen från elektroniken på ett mer effektivt sätt via den keramiska baksidan. 

Något att tänka på när man byter från LED till halogen är att man kan behöva byta transformator också. En halogentransformator behöver ofta 20W effekt för att ge en stadigt flöde av ström till ljuskällorna. Se tillbehör för lämplig ersättningstransformator som levererar stadig ström från 0W. 

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.