Illumination LED dagsljusfärg 9W 806lm 6000K E27

135:-

LED-lampa från Star Trading och serien Illumination LED med den kallvita dagsljusfärgen 6000K. Ljusflödet på 806 lumen gör att den kan användas som en 60W glödlampa. Dimbar med dimmer avsedd för LED-lampor. Effekten är 9W vilket med ljusflödet på 806 lm gör att den har en energiklassning på A+.
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • check_circle_outlineLagerstatus1 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel824813  apartment358-68-5

Beskrivning

LED-lampa från Star Trading och serien Illumination LED med den kallvita dagsljusfärgen 6000K. Ljusflödet på 806 lumen gör att den kan användas som en 60W glödlampa. Dimbar med dimmer avsedd för LED-lampor. Effekten är 9W vilket med ljusflödet på 806 lm gör att den har en energiklassning på A+. Lampan har ett extra bra Ra-tal för färgåtergivning med Ra 90, vilket är avsevärt mycket bättre än Ra 80 som de flesta andra LED-lampor har. Formen är normalformen med en höjd på 110 mm och en diameter på 60 mm. Beräknad livslängd är 25000 timmar eller 12500 tändningar. Vi lämnar ett års garanti på denna ljuskälla. 

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.