Illumination LED litet klot 2,3W 270lm 4000K E27

79:-

LED-lampa från Star Trading i formen av ett litet klot med den neutralvita ljusfärgen 4000K. Sockeln är den stora skruvsockeln E27 för 230V. Effekten är 2,3W och ljusflödet är 270 lumen, vilket gör att den kan användas som en 25W glödlampa. Beräknad livslängd är 15000 timmar och vi lämnar ett års garanti på ljuskällan
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • check_circle_outlineLagerstatus5 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel824021  apartment351-22-1

Beskrivning

LED-lampa från Star Trading i formen av ett litet klot med den neutralvita ljusfärgen 4000K. Sockeln är den stora skruvsockeln E27 för 230V. Effekten är 2,3W och ljusflödet är 270 lumen, vilket gör att den kan användas som en 25W glödlampa. Beräknad livslängd är 15000 timmar och vi lämnar ett års garanti på ljuskällan.

Det neutralvita ljuset är utmärkt för läslampor, handarbete eller när du ska ha ett ljus vid skrivbordet. Det återger också färger rätt bra och skapar inga missfärgningar av armaturer från det gula eller röda i de varmare färgerna på ljuskällorna. 

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.