Illumination LED normalform 2W 220lm 2700K E27

69:-

LED-lampa från Star Trading i serien Illumination LED med effekten 2W och ett ljusflöde på 220 lumen, vilket gör att den kan användas en 25W glödlampa. Formen på lampan är den stora normalformslampan som även kallas A60 för att den har formen Classic A och en diameter på 60 mm. Färgen på ljuset är den varmvita glödljusfärgen 2700K. Lampan är klar i sitt utförande och tack vare LED-filamenttekniken så är den helt rundstrålande precis som en glödlampa. Vi räknar med att lampan har en beräknad livslängd på 25000 timmar eller 12500 tändningar. Går ej att ljusreglera med dimmer.
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • check_circle_outlineLagerstatusFler än 5 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel823802  apartment352-20

Beskrivning

LED-lampa från Star Trading i serien Illumination LED med effekten 2W och ett ljusflöde på 220 lumen, vilket gör  att den kan användas en 25W glödlampa. Formen på lampan är den stora normalformslampan som även kallas A60 för att den har formen Classic A och en diameter på 60 mm. Färgen på ljuset är den varmvita glödljusfärgen 2700K. Lampan är klar i sitt utförande och tack vare LED-filamenttekniken så är den helt rundstrålande precis som en glödlampa. Vi räknar med att lampan har en beräknad livslängd på 25000 timmar eller 12500 tändningar. Går ej att ljusreglera med dimmer. 

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.