Kallufstfläkt torn vit med tre hastigheter, oscillerande

669:-

Vit tystgående kalluftsfläkt i plast med tre hastigheter. 40W. Oscillerande i 75 grader eller fast läge. Inbyggd kabelvinda. 1,6m anslutningskabel för 230V. Avsedd för inomhusbruk. 137x127x803mm.
  • storefrontVarumärkeGelia
  • check_circle_outlineLagerstatusFler än 5 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel315002  apartment4000007751

Beskrivning

Vit tystgående kalluftsfläkt i plast med tre hastigheter. 40W. Oscillerande i 75 grader eller fast läge. Inbyggd kabelvinda. 1,6m anslutningskabel för 230V. Avsedd för inomhusbruk. 137x127x803mm.

Detta är en fläkt som man kan använda både för att fläkta runt luften i rummet och skapa svalka genom att sätta luften i rörelse. I maxhastigheten låter fläkten en del, men ger ett riktigt bra luftflöde. Vill du i stället ha en nästan tyst fläkt som sätter luften i sovrummet i rörelse när du ska sova funkar det lägsta läget perfekt. 

Tack vare att fläkten är hög och smal är den lätt att förvara när du inte använder den. Med en höjd på 80 cm och en bottenyta på 14 cm i diameter så går den att gömma undan och är lätt att lyfta fram tack vare sin relativt låga vikt. 

Du väljer själv om du vill att fläkten ska blåsa i enbart den riktning du väljer, eller om du vill att den ska rotera fram och tillbaka för att sprida luften i rummet. På lägre hastigheter svänger den sakta och på högre hastigheter snabbare. 

Själva reglaget för hur fläkten ska fungera sitter överst på fläkten. Man vrider det till markerat läge för att ställa in önskad hastighet och funktion. 

Gelia startades 1975 som en regional distributör av byggel i Grästorp, Västergötland där företaget fortfarande har sin bas. Gelia är det självklara varumärket för eltillbehör och VVS och finns hos de flesta välsorterade elaffärer. Vi har valt ut de produkter vi anser är mest populära bland våra kunder. När du väljer en produkt från Gelia får du alltid en god kvalité till ett överkomligt pris där vi baserat på vår erfarenhet av produkter från Gelia vet att du kommer bli nöjd med ditt köp. Gelia förser oss med produkter som passar både proffs och hemmafixare och är supersnabba i sina leveranser.