Kalluftsfläkt på teleskop 40cm 35W

369:-

Golvfläkt med tystgående motor som har en effekt på 45W med tre hastigheter och svängfunktion. Fläktens diameter är 400 mm och höjden är 1200 mm. Går att vinkla uppåt och nedåt i en vinkel på 30 grader. Fotens storlek är 450x450 mm.
  • storefrontVarumärkeGelia
  • check_circle_outlineLagerstatusFler än 5 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel824880  apartment4000007781

Beskrivning

Golvfläkt med tystgående motor som har en effekt på 45W med tre hastigheter och svängfunktion. Fläktens diameter är 400 mm och höjden är 1200 mm. Går att vinkla uppåt och nedåt i en vinkel på 30 grader. Fotens storlek är 450x450 mm. Man kan justera höjden. Enkel att montera.

Det här är vår standardfläkt och storsäljare i sortimentet som vi säljer av varje år. Den har lång livslängd och kommer ge många timmars svalka. 

Med sina tre hastigheter är detta fläkten som kommer göra din inomhusvistelse mer behaglig. Du får det första läget som är lämpligt när man ska sova, särskilt när man samtidigt använder funktionen så att den svänger. Mellanläget passar bra när du vill att luften ska spridas ordentligt i ett lite större rum och när du slår på det kraftigaste läget blir det ordentligt med rörelse i luften. 

Bruksanvisning och monteringsanvisning hittar du här.

Gelia startades 1975 som en regional distributör av byggel i Grästorp, Västergötland där företaget fortfarande har sin bas. Gelia är det självklara varumärket för eltillbehör och VVS och finns hos de flesta välsorterade elaffärer. Vi har valt ut de produkter vi anser är mest populära bland våra kunder. När du väljer en produkt från Gelia får du alltid en god kvalité till ett överkomligt pris där vi baserat på vår erfarenhet av produkter från Gelia vet att du kommer bli nöjd med ditt köp. Gelia förser oss med produkter som passar både proffs och hemmafixare och är supersnabba i sina leveranser.