Lamphållare E14 mässing, gängad med skärmringar

69:-

Lamphållare med E14-sockel eller såkallad lilla skruv-sockeln, den passar för montering av bordslampor eller fönsterlampor. Den har skärmringar och en gängad hållare så man lätt kan montera en lampkärm med ringfäste. Lampsockeln är mässingsfärgad och har isolersats
  • storefrontVarumärkeGelia
  • check_circle_outlineLagerstatus4 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel824904  apartment4079031002

Beskrivning
Lamphållare med E14-sockel eller såkallad lilla skruv-sockeln, den passar för montering av bordslampor eller fönsterlampor. Den har skärmringar och en gängad hållare så man lätt kan montera en lampkärm med ringfäste. Lampsockeln är mässingsfärgad och har isolersats. Ringfästet innermått är 3cm och yttre måttet på ringarna är 4,2cm.

Den här lamphållaren är en snygg detalj när du vill göra ditt eget sladdställ med en snygg ljuskälla till, den har även skärmringar så du kan fästa en skärm eller kupa på lamphållaren. När du lagar din gamla favoritlampa så är den här ett snyggt blickfång när du vill piffa upp den lite med mässingsdetaljer. Passa på att byta det gamla sladdstället när du ända tar isär din lampa, till den här hållaren tycker vi det är lite extra snyggt med vår textilkabel på metervara i guld.

Gelia startades 1975 som en regional distributör av byggel i Grästorp, Västergötland där företaget fortfarande har sin bas. Gelia är det självklara varumärket för eltillbehör och VVS och finns hos de flesta välsorterade elaffärer. Vi har valt ut de produkter vi anser är mest populära bland våra kunder. När du väljer en produkt från Gelia får du alltid en god kvalité till ett överkomligt pris där vi baserat på vår erfarenhet av produkter från Gelia vet att du kommer bli nöjd med ditt köp. Gelia förser oss med produkter som passar både proffs och hemmafixare och är supersnabba i sina leveranser.