LED ljus sensorstyrt 11 cm IP44

59:-

Ljus LED som är batteridrivet och utrustat med en ljussensor för att tändas när det blir mörkt och släckas när det blivit ljust igen. Fungerar utmärkt utomhus. Höjd är 11 cm och diametern 6 cm. Ljuset är tillverkat i plast och tål därför kyla. Brinntiden är upp till 250 timmar med bra batterier. Drivs av 2 st C-batterier (ingår ej). Utmärkt ljus att ha i t.ex. en lykta ute på bron.
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • check_circle_outlineLagerstatusFler än 5 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel340701  apartment066-20

Beskrivning

Batteridrivet LED ljus som är batteridrivet samt utrustat med en ljussensor som gör att detta ljus tänds när det bli mörkt samt släcks när det blivit ljust igen. Fungerar utmärkt att ha utomhus. Höjden är 11cm och diametern 6cm. Ljuset är i plast och tål därmed kyla, som både plusgrader samt minusgrader. Brinntiden är upp till 250 timmar med ett par bra batterier. Detta ljus drivs med 2st C-batterier, ingår inte.

Utmärkt ljus att ha i till exempel en lykta ute på bron eller balkongen. Fungerar bra som gravljus i lyktor.
Det här ljuset ser verklighetstroget ut tack vare att det har ett fladdrande sken, det passar bra i både dekorationer utomhus och i olika typer av lyktor. Se till att sensorn är riktad åt rätt håll, dvs mot ljuset för bästa effekt.

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.