Ljusslinga LED 80 ljus 8m kallvit IP44

265:-

LED-ljusslinga från Markslöjd med grön kabel och 80 stycken kallvita ljus. Ljusslingan är 8 meter lång och det finns en 5 meter lång anslutningskabel. Transformatorn 24V sticks in direkt i vägguttaget. Godkänd för utomhusbruk med kapslingklass IP44.
  • storefrontVarumärkeMarkslöjd
  • check_circle_outlineLagerstatusFler än 5 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel824650  apartment702246

Beskrivning

LED-ljusslinga från Markslöjd med grön kabel och 80 stycken kallvita ljus. Ljusslingan är 8 meter lång och det finns en 5 meter lång anslutningskabel. Transformatorn 24V sticks in direkt i vägguttaget. Godkänd för utomhusbruk med kapslingklass IP44. Det är 10 cm mellan ljusen. 

Med LED-tekniken blir ljusslingan mycket energinsål. Dess totala effekt är bara 2,4W. 

Det här är den enda kallvita ljusslinga vi fått tag på i år. Vi tycker såklart om det kallvita ljuset, särskilt när man ska dekorera där det finns snö eller vill dekorera något så att det får ett gnistrande ljus. 

Om du någonsin handlat något av Markslöjd vet du att de håller konceptet från början till slut. Produkterna är designade för svenska förhållanden och med produkter som passar alla sammanhang och plånböcker samtidigt och är uppskattade av både oss själva och våra kunder.