Ljusstake Greta svart metall 5 ljus 37cm hög

295:-

Snygg ljusstake i svart metall med 5 ljus och fint dekorerad med koppardetaljer högst upp på ljushållarna. En ljusstake utan krusiduller som håller flera säsonger men ändå har en modernare stil.
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • blockLagerstatusUtgått, kommer ej åter
  • assignment_turned_inArtikel825187  apartment138-26

Beskrivning
Snygg ljusstake i svart metall med 5 ljus och fint dekorerad med koppardetaljer högst upp på ljushållarna. En ljusstake utan krusiduller som håller flera säsonger men ändå har en modernare stil. Ljuskällor ingår men behöver du några i reserv så är det 55V som gäller. Den är 31cm lång, 37cm hög och 6 cm bred.

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.