Ljusstake Trapp svart 7-ljus 54cm hög

375:-

Ljusstaken Trapp från Star Trading är en dekorativ ljusstake i trä som är 54 cm hög och har 7 ljus. Detta är en av våra mest populära ljusstakar i år som även finns i andra färger.
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • check_circle_outlineLagerstatus2 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel824632  apartment212-02

Beskrivning
Ljusstaken Trapp från Star Trading är en dekorativ ljusstake i trä som är 54 cm hög och har 7 ljus. Detta är en av våra mest populära ljusstakar i år som även finns i andra färger. Lampan levereras med topplampor, glödljus med en spänning på 34V och en effekt på 3W. Köp gärna till LED-lampor så att du inte behöver byta lampor när du tar fram ljusstaken nästa år.

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.