Microlampa 5-pack 12V 0,6W klar E5

39:-

5-pack microlampa för 12V och sockeln E5 med effekt 0,6W. Reservlampa till t.ex. ljusstakar. Måtten på lamporna är 16 mm hög, 5 mm bred och 5 mm i diametern.
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • check_circle_outlineLagerstatusFler än 5 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel149205  apartment387-55

Beskrivning

5-pack microlampa för 12V och sockeln E5 med effekt 0,6W. Reservlampa till t.ex. ljusstakar. Måtten på lamporna är 16 mm hög, 5 mm bred och 5 mm i diametern.

Detta är den vanligaste glödlampan i ljusslingor och ljusstakar som har den lilla E5-sockeln. Man kan ta reda på vilken som är den maximala effekten genom att kontrollera transformatorn. Där står det ofta ett maximalt antal Watt. För att hitta maximal effekt per lampa, ta då effekten i Watt och dividera med antalet lampor. Om det är en ljusstake med en transformator på 20W och 24 ljus betyder det att varje lampa får ha en effekt om högst 20/24 W, alltså 0,8W per lampa. Då passar lampor upp till max 0,8W i den ljusslingan och det är alltid ok att välja en lampa med lägre effekt när det handlar om 12V.

Vi har lampor för E5-sockeln som 0,4W, 0,6W och 1,2W. 

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.