Oriva fönsterlampa Globe vit 1W LED G9

315:-

Fönsterlampan Globe i vit metall med detaljer i krom inklusive reflektorn. Reflektorn är räfflad på insidan. Lampan har en ljuskälla LED med effekt på 1W för sockeln G9 och har ett ljusflöde på ungefär 100 lumen, vilket gör att den kan användas som en 15W glödlampa. Diametern på lampan är 10 cm.
  • storefrontVarumärkeOriva
  • check_circle_outlineLagerstatus1 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel824594  apartment46814-90

Beskrivning
Fönsterlampan Globe från Oriva är tillverkad i vit metall med detaljer i krom, även insidan eller reflektorn som det också kallas är kromfärgad vilket reflekterar ljuset på ett mycket trevligt sätt. Reflektorn är räfflad på insidan och eftersom detta är en tät fönsterpendel så reflekteras ljuset mestadels nedåt och inte åt sidorna.Till lampan följer det med en ljuskälla LED med effekt på 1W för sockeln G9 och har ett ljusflöde på ungefär 100 lumen, vilket gör att den kan användas som en 15W glödlampa. Diametern på lampan är 10 cm.
Lampkabeln är en vit plastkabel och avslutas med en lamppropp av ojordad modell men som har en utskuren del för att passa även i jordade kontakter. På sladden sitter en ögla som går att flytta efter så du får den läng du behöver och kan hänga upp den enkelt på en krok

En del av en serie
Globe fönsterpendel ingår i en serie som har både kökslampa med hiss, golvlampa och bordslampa.Hela serien finns även i svart med mässingsdetaljer.

Allt sedan dagen när vi öppnade den första produktförpackningen från Oriva och vi möttes av något genuint och väl förpackat i snygga kartonger kunde vi inte låta bli att nästan genast beställa mer. Du hittar utvalda armaturer i populära material så som metall och glas. Man har en hel del laserskurna lampor med mönster. Se urvalet här.