Oriva fönsterlampa Gotland vit 17cm hög

215:-

Fönsterlampan Gotland från Oriva är en 17 cm hög glaslampa med vita ränder. Lampan har en diameter på 6 cm. Anslutningskabeln är 1,1m lång med en lamppropp. Avsedd för ljuskälla E14 om maximalt 25W. Anslutningskabeln är transparent.
  • storefrontVarumärkeOriva
  • alarmLagerstatusTillfälligt slut
  • assignment_turned_inArtikel824426  apartment47041-26-90

Beskrivning

Fönsterlampan Gotland från Oriva är en 17 cm hög glaslampa med vita ränder. Lampan har en diameter på 6 cm. Anslutningskabeln är 1,1m lång med en lamppropp som passar i både ojordade och jordade lamputtag. Den transparenta kabeln har en ögla son går att föra efter kabeln så lampan hänger i önskad höjd och lätt går att hänga upp på tex en krok. Sockeln till fönsterlampan är avsedd för ljuskälla E14 om maximalt 25W. 

Vi tycker att man helst väljer en päronlampa med glödljusfärgen 2700K för att lampan ska komma bäst till sin rätt. Då den är smal tycker vi att just päronformen lämpar sig allra bäst även om den också fungerar med en kronljuslampa. 

Gotland är fönsterpendeln för dig som vill ha en smalare lampa, kanske har du ett lite smalare fönster där pendeln skulle hänga riktigt bra. Den har en stil som håller många år utan att bli omodern. Kombinationen mellan frostning och klart glas är en snygg effekt.

Allt sedan dagen när vi öppnade den första produktförpackningen från Oriva och vi möttes av något genuint och väl förpackat i snygga kartonger kunde vi inte låta bli att nästan genast beställa mer. Du hittar utvalda armaturer i populära material så som metall och glas. Man har en hel del laserskurna lampor med mönster. Se urvalet här.