Oriva fönsterlampa Linjär vit 12cm hög

209:-

Den klassiska fönsterlampan Linjär från Oriva i glas med vita ränder. Lampan är 14 cm hög och har en diameter på 9 cm. Anslutningskabeln är 1,1 m lång och man kopplar in den med en lamppropp som passar i både jordade och ojordade lamputtag. Man hänger upp den i sladden via en ögla som enkelt kan flyttas längs sladden. Sockeln är E14 och avsedd för lampor på en effekt om maximalt 25W.
  • storefrontVarumärkeOriva
  • check_circle_outlineLagerstatus4 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel824422  apartment1104-80-90

Beskrivning

Den klassiska fönsterlampan Linjär från Oriva i glas med vita ränder. Lampan är 14 cm hög och har en diameter på 9 cm. Anslutningskabeln är 1,1 m lång och man kopplar in den med en lamppropp som passar i både jordade och ojordade lamputtag. Man hänger upp den i sladden via en ögla som enkelt kan flyttas längs sladden så att du enkelt kan bestämma vilken höjd du vill ha på lampan i ditt fönster. Sockeln är E14 och avsedd för lampor på en effekt om maximalt 25W. 

Vi tycker att man ska välja en ljuskälla av päronform. Välj gärna den varmvita glödljusfärgen 2700K. 

Linjär är en klassisk glaslampa som har en design som håller i många år utan att bli omodern, man kan hänga flera i grupp eller ensam, du väljer själv vad som passar ditt fönster. Linjär finns i flera färger och man kan kombinera som man vill. Denna fönsterpendel passar i alla rum oavsett om det är kök eller sovrum.

Allt sedan dagen när vi öppnade den första produktförpackningen från Oriva och vi möttes av något genuint och väl förpackat i snygga kartonger kunde vi inte låta bli att nästan genast beställa mer. Du hittar utvalda armaturer i populära material så som metall och glas. Man har en hel del laserskurna lampor med mönster. Se urvalet här.