Oriva fönsterlampa Luna smoke 27cm G9

499:-

Fönsterlampan Luna i rökfärgat glas från Oriva. Lampan är 27 cm hög och har en diameter på 12 cm på det bredaste stället. Lampsockeln är G9 för 230V och här köper du lämpligtvis till en ljuskälla LED. Anslutningskabeln är guldfärgad och är 3,5 meter lång och ansluts till ett vanligt vägguttag med sin smala EU-stickpropp.
  • storefrontVarumärkeOriva
  • alarmLagerstatusTillfälligt slut
  • assignment_turned_inArtikel825375  apartment46562-73

Beskrivning
Fönsterlampan Luna i rökfärgat glas från Oriva. Lampan är 27 cm hög och har en diameter på 12 cm på det bredaste stället. Den här lampan passar mycket bra när du vill ha en fönsterpendel av lite större modell.  

Lampsockeln är G9 för 230V och här köper du lämpligtvis till en ljuskälla LED, vi föreslår att du går på en lite varmare färg till det rökfärgade glaset och köper en ljuskälla med färgtemperatur mellan 2100K-2500K. Då får du ett dekorationsljus som passar bra.

Anslutningskabeln är en guldfärgad textilkabel och ansluts till ett vanligt vägguttag med sin smala EU-stickpropp. Själva sladdstället är 3,5 meter långt vilket brukar räcka för dom allra flesta fönster som har väggkontakten bredvid fönstret.

Luna finns i flera färger och i två storlekar, just den här storleken passar bra om man vill kombinera flera över t.ex ett köksbord

Allt sedan dagen när vi öppnade den första produktförpackningen från Oriva och vi möttes av något genuint och väl förpackat i snygga kartonger kunde vi inte låta bli att nästan genast beställa mer. Du hittar utvalda armaturer i populära material så som metall och glas. Man har en hel del laserskurna lampor med mönster. Se urvalet här.