Oriva fönsterlampa Ros vit 14cm hög

289:-

Fönsterlampa från Oriva i vit metall med ett mönster av rosor som lyser upp av ljuskällan från insidan. Lampan är 15 cm hög och har en diameter på 8 cm. Lampsockeln är den lilla skruvsockeln E14. Anslutningskabeln är 1,1 meter lång och har en takkontakt för jordade (och ojordade) lamputtag. Använd en ljuskälla av päronform, litet klot eller kronljus om maximalt 25W, eller 250 lumen.
  • storefrontVarumärkeOriva
  • check_circle_outlineLagerstatus2 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel824421  apartment46520-90

Beskrivning
Fönsterlampa från Oriva i vit metall med ett mönster av rosor som lyser upp av ljuskällan från insidan. Lampan är 15 cm hög och har en diameter på 8 cm. Lampsockeln är den lilla skruvsockeln E14. Anslutningskabeln är 1,1 meter lång och har en takkontakt för jordade (och ojordade) lamputtag. Använd en ljuskälla av litet klot eller kronljus om maximalt 25W, eller 250 lumen. 

Om du vill få en riktigt vit lampa med en vit ros tycker vi att du kan välja en vit ljuskälla med färgen 4000K. Då lampans sockel sitter rätt djupt in passar det utmärkt med en kronljuslampa som är lätt att skruva i.

Allt sedan dagen när vi öppnade den första produktförpackningen från Oriva och vi möttes av något genuint och väl förpackat i snygga kartonger kunde vi inte låta bli att nästan genast beställa mer. Du hittar utvalda armaturer i populära material så som metall och glas. Man har en hel del laserskurna lampor med mönster. Se urvalet här.