Päronlampa LED 2p filament 1,3W 110lm 2700K E14

119:-

Tvåpack med LED filament päronlampor från Star Trading serie Illumination LED. Effekten är 1,3W med ljusflödet på 110 lumen. Färgen på ljuset är den varmvita 2700K. Använd som 15W glödljus.
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • check_circle_outlineLagerstatusFler än 5 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel343214  apartment352-41

Beskrivning

Tvåpack med LED filament päronlampor från Star Trading serie Illumination LED. Effekten är 1,3W med ljusflödet på 110 lumen. Färgen på ljuset är den varmvita glödljusfärgen 2700K. Använd som 15W glödljus. Beräknad livslängd på lampan är 15000 timmar eller 12500 tändningar. Sockeln är den lilla skruvsockeln E14 för 230V. Lampan har en diameter på 26mm och kallas ibland för T26 av den anledningen. Höjden är 58 mm. Energiklassen för denna lampa är A++ tack vare den höga energieffektiviteten.

Standardlampan till fönsterlampan

Det här är en av de ljuskällor vi säljer allra mest av i butiken till fönsterlampor och dekorationslampor där det är en fördel att lampan är rätt liten i storleken och att ljusflödet är lagom starkt för trivselbelysning. Vi säger att denna lampa kan användas som en 15W glödlampa och på förpackningen står det ev ett ännu lägre ljusflöde, men en vanlig päronlampa har ett ljusflöde på 85 lumen och därför är denna perfekt för att ge lite mer tryck i ljuset utan att för den delen lysa för starkt.

Vi använder den främst när man har en fönsterlampa eller dekorationslampa som är vit eller i ljusa färger. Då passar det bra med glödljusfärgen 2700K som inte färgar själva armaturen för mycket, särskilt om det är opalfärgat eller frostat glas som man gärna vill ska behålla sin färg. Om man har armaturer tillverkade i trä tycker vi också att denna gör dem rättvisa genom att få träarmaturen att komma till sin rätt med både sin rundstrålande karaktär där ljuset sprids på ett jämnt vis runt själva ljuskällan.

Denna fungerar såklart även väldigt bra i stjärnor i ljusa färger för stjärnor som är upp till 55 cm i diameter. 

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.