Promo LED 2,6W 200lm 2900K GU10

49:-

Promo LED spotlightlampa GU10 230V 2,6W från Star Trading med bred spridning på 120 grader med ljusflödet 200 lumen i färgen 2900K vilket är ungefär som halogenfärg. Använd som 20W halogenljus. Ej dimbar. Färgåtergivning Ra 75. Livslängd 25000 timmar. Garanti 1 år. Diameter 50 mm, höjd 55 mm.
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • blockLagerstatusUtgått, kommer ej åter
  • assignment_turned_inArtikel144710  apartment347-03

Beskrivning

Promo LED spotlightlampa GU10 230V 2,6W från Star Trading med bred spridning på 120 grader med ljusflödet 200 lumen i färgen 2900K vilket är ungefär som halogenfärg. Använd som 20W halogenljus. Ej dimbar. Färgåtergivning Ra 75. Livslängd 25000 timmar. Garanti 1 år. Diameter 50 mm, höjd 55 mm.

Enklare LED spotlight med bra prestanda

Söker du efter en prisvärd spotlight med riktigt bra ljus per krona räknat är denna LED-lampa från Star Tradings billigaste Promo-serie något att satsa på. Den har en enklare utformning utan optik och därför en bred spridning om 120 graders vinkel. Ljusflödet är rätt kraftigt på 200 lumen med den spridningen gör att den fungerar som 20-30W halogenljus. 

Det som gör att man märker att produkten är enklare är framför allt på:

  • Själva materialet, går ej att jämföra med dyrare produkter.
  • Färgåtergivningen Ra 75 gör att färger inte återges så bra. Ra 80 är lägsta värde för ok färgåtergivning.
  • Att tekniken bygger på flera vanliga dioder i stället för en stor s.k. COB-diod som är vanligt i dyrare produkter.

Hur kan denna vara en av våra bästsäljande spotlights?

Det finns många platser där det inte är viktigt att ha det absolut bästa ljuset. Det är precis här Star Tradings serie Promo kommer in med tillräckligt bra produkter för vad man vill betala. Att få riktigt bra ljus kan kosta 2-3 gånger så mycket och ute på altanen, i lampan man tänder en par gånger i veckan eller på alla platser där man vill kunna ha ett ljus att lita på.

LED-lampor från Star Trading

Star Trading är en av de stora i Sverige på LED-lampor. Man har krafitgt byggt ut sitt utbud av LED-lampor och dessa har många gånger blivit riktigt bra. Promo-serien lanserades 2013 och har mottagits väldigt bra. Det sker hela tiden produktutveckling och vi har valt att utöka vårt sortiment av LED-lampor från Star Trading tack vare att de mottas så väl av konsumenterna.

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.