Serie LED ljusslinga 120 ljus varmvit svart kabel 7m med 8 funktioner

335:-

LED ljusslinga med svart kabel som är 7 meter lång och har 160 varmvita ljus. Slingan har en anslutningskabel på 10m och en transformator som ansluts i ett jordat uttag. Går att användas utomhus med kapslingsklassen IP44. Det är 6cm mellan ljusen. Perfekt för att sätta ljus i ett träd eller buske i trädgården eller för att pynta upp en spaljé eller ett räcke.
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • check_circle_outlineLagerstatusFler än 5 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel823736  apartment498-46

Beskrivning

LED ljusslinga med svart kabel som är 7 meter lång och har 120 varmvita ljus. Slingan har en anslutningskabel på 10m och en transformator som ansluts i ett jordat uttag. Går att användas utomhus med kapslingsklassen IP44. Det är 6cm mellan ljusen. Perfekt för att sätta ljus i ett träd eller buske i trädgården eller för att pynta upp en spaljé eller ett räcke. 

Med en knapp på styrenheten kan du välja bland något av de 8 programmen för hur ljuset ska fungera. 

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.