Space LED stor glob 3,5W 350lm 2700K 3-steg klickdimmer E27

275:-

Den här ljuskällan från Star Trading ingår i serien Space vilket är ett passande namn då vi tycker att den påminner om en liten rymdfarare. Den har ett yttre lager av klarglas och ett inrre lager med en opalfärgad glob, en riktigt snygg och spännande design som gör att den blir mer än bara en ljuskälla.
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • check_circle_outlineLagerstatus2 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel825538  apartment366-34

Beskrivning
Den här ljuskällan från Star Trading ingår i serien Space vilket är ett passande namn då vi tycker att den påminner om en liten rymdfarare. Den har ett yttre lager av klarglas och ett inre lager med en opalfärgad glob, en riktigt snygg och spännande design som gör att den blir mer än bara en ljuskälla. Denna är lite oval i formen och är 15cm bred och 16,20cm hög.

Den har 3-stegs klickdimmer med en ljustemperatur på 2700K vilket är den varmvita färgen. Du bestämmer själv vilken styrka du vill ha på den här LED-lampan då man kan styra den med en strömbrytare som har av och på funktion. Ingen dimmer behövs bara en strömbrytare på väggen eller sladden då all styrning finns i ljuskällan. Den börjar på svagaste nivån 55lm, ökar till 190lm med nästa klick och den starkaste är på 350lm

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.