Star Trading lampfot tub vit 15cm E27

180:-

<span style="vertical-align: inherit;">Lampfoten tub från star trading är vit, 25 cm hög, 8 cm i diameter och ingår i en serie om 3 lampfötter. Den har en svart sladd med mellanströmbrytare och eu-stickpropp. Kombinera med en stor glob och placera på ett bord eller på fönsterbrädan. En modern design som håller länge.</span>
  • storefrontVarumärkeStar Trading
  • alarmLagerstatusTillfälligt slut
  • assignment_turned_inArtikel825543  apartment296-51

Beskrivning

Lampfoten tub från star trading är vit, 25 cm hög, 8 cm i diameter och ingår i en serie om 3 lampfötter. Den har en svart sladd med mellanströmbrytare och eu-stickpropp. Kombinera med en snygg stor glob på ett bord eller på fönsterbrädan. En modern design som håller länge.

Tub ingår i en serie med lampfötter i olika höjder, dessa passar utmärkt att kombinera med varandra, t.ex två stycken i samma höjd och en i en annan höjd eller tre stycken i olika höjder. Snyggast blir det tycker vi om man har ojämnt antal i en grupp av lampfötter, dvs 1, 3 eller 5st lampfötter tillsammans på ett bord eller i bokhyllan. 

Star Trading grundades 1985 och designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor. Merparten av våra ljusslingor, batteridrivna ljus och LED-lampor kommer kommer från Star Trading. Här har vi valt ut ett sortiment som vi tycker är toppen för att ljussätta och inreda ditt hem, oavsett om du vill ha arbetsbelysning eller skapa ljuspunkter med häftiga ljuskällor.

Star Trading är duktiga på design som ligger i tiden till en bra kvalité och har ofta spännande nyheter att presentera. Vi har valt ut dekorationsbelysning för både trädgård och hem, allt från solcellsdrivna små lyktor i trädgården till stilfulla verklighetstrogna batteridrivna ljus för dekoration inomhus och häftiga ljuskällor. Star Trading har tagit plats som en av de största tillverkarna av LED-belysningsprodukter med ett riktigt brett sortiment.