Unison LED litet klot 5W 30-420lm 2200K 3-steg minne E14

75:-

LED litet klot från Unison med klickdimmerfunktion som gör att den kan användas med en vanlig strömbrytare. Lampan har ett ljusflöde på mellan 30 och 420 lumen, vilket gör att det kan användas som en 15W glödlampa i svagaste läget, som en 25W glödlampa i mellanläget och en 40W glödlampa i det starkaste läget. Lampan har en minnesfunktion så att den startar i samma läge som den användes senast.
  • storefrontVarumärkeUnison
  • check_circle_outlineLagerstatusFler än 5 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel825215  apartment7744210

Beskrivning
LED litet klot från Unison med klickdimmerfunktion som gör att den kan användas med en vanlig strömbrytare. Lampan har ett ljusflöde på mellan 30 och 420 lumen, vilket gör att det kan användas som en 15W glödlampa i svagaste läget, som en 25W glödlampa i mellanläget och en 40W glödlampa i det starkaste läget. Färgen på ljuset är den extra varmvita färgen 2200K. Lampan har en minnesfunktion så att den startar i samma läge som den användes senast. 

Man ändrar styrkan på ljuset med en vanlig strömbrytare. Kan inte användas med dimmer. 

  • Det första läget är det starkaste med ett ljusflöde på 420 lumen som kan användas som 40W glödljus.
  • Det mittersta läget har ett ljusflöde på 250 lumen och kan användas som 25W glödljus
  • Det sista läget har ett ljusflöde på bara 30 lumen och lyser svagare än en 15W glödlampa
För att komma tillbaka till startläget igen släck-tänder man lampan med strömbrytarn så börjar den om på det starkaste läget.

3-stegs dimmer

3-stegs lampa, 3-stegs dimmer eller klickdimmer, kärt barn har många namn. Ingen dimmer, inga problem. En trestegsdimmer gör att du kan ljusreglera lampan med din vanliga strömbrytare oavsett om det är en som sitter på en sladd eller om det är den som sitter på väggen. Tänd lampan, släck-tänd snabbt för att växla ljuslägen på lampan. Dessa lampor har blivit otroligt populära då ingen väggdimmer behövs.

Observera att dessa inte fungerar med en väggdimmer

Unison har många bra ljuskällor till alla möjliga socklar. Vi har valt att köpa hem en hel del av deras nya och lite nyskapande LED-lampor samt ett större urval speciallampor. Vi uppskattar särskilt de dekorativa LED-lamporna med stor glob med olika form som är mycket populära.

Alla lampor finns inte att köpa via nätet, vi har dem bara i vår fysiska butik i Boden.