Vägglampa Lotta svart 27cm bred E27 IP23

339:-

Vägglampan Lotta i svart metall från Oriva som är 27 cm bred, 13 cm hög och 14 cm djup. Kapslingklassen är IP23, vilket gör att den funkar i t.ex. uterum. Sockeln är den stora skruvsockeln E27. Undertill sitter en frostad skiva som skapar en trevlig spridning på ljuset. Anslutning via kopplingsplint. Skruvas fast på väggen.
  • storefrontVarumärkeOriva
  • check_circle_outlineLagerstatus1 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel825092  apartment00225

Beskrivning
Vägglampan Lotta i svart metall från Oriva som är 27 cm bred, 13 cm hög och 14 cm djup. Kapslingklassen är IP23, vilket gör att den funkar i t.ex. uterum. Sockeln är den stora skruvsockeln E27. Undertill sitter en frostad skiva som skapar en trevlig spridning på ljuset. Anslutning via kopplingsplint. Skruvas fast på väggen. Avsedd för ljuskälla om maximalt 60W. 

Vi tycker att man till denna armatur gärna väljer en LED-lampa som är rundstrålande och har ett ljusflöde på mellan 400 och 850 lumen lite beroende på om du vill att det ska vara en effektbelysning eller för upplysning. Välj gärna färgtemperaturen 2700K när den används i ett uterum eller inomhus.

Allt sedan dagen när vi öppnade den första produktförpackningen från Oriva och vi möttes av något genuint och väl förpackat i snygga kartonger kunde vi inte låta bli att nästan genast beställa mer. Du hittar utvalda armaturer i populära material så som metall och glas. Man har en hel del laserskurna lampor med mönster. Se urvalet här.