Vägglykta tube Fladen ned GU10 antracit 12cm hög

339:-

Fasadlampa som lyser nedåt med en dekorativ rand som släpper igenom ljus och gör att armaturer syns lite mera.  Vägglampan är grå och av metall och dom genomskinliga delarna är av plast.
  • storefrontVarumärkeGelia
  • alarmLagerstatusTillfälligt slut
  • assignment_turned_inArtikel824505  apartment4077110051

Beskrivning
Fasadlampa som lyser nedåt med en dekorativ rand som släpper igenom ljus och gör att armaturer syns lite mera. Den har GU10-sockel och beroende på vilken ljusfärg du väljer så får du olika effekt på din fasadbelysning. Värj 2700K-3000K för ett varmvitt ljus eller 4000K för ett neutralvitt ljus. Vägglampan är grå och av metall och dom genomskinliga delarna är av plast.

Gelia startades 1975 som en regional distributör av byggel i Grästorp, Västergötland där företaget fortfarande har sin bas. Gelia är det självklara varumärket för eltillbehör och VVS och finns hos de flesta välsorterade elaffärer. Vi har valt ut de produkter vi anser är mest populära bland våra kunder. När du väljer en produkt från Gelia får du alltid en god kvalité till ett överkomligt pris där vi baserat på vår erfarenhet av produkter från Gelia vet att du kommer bli nöjd med ditt köp. Gelia förser oss med produkter som passar både proffs och hemmafixare och är supersnabba i sina leveranser.