Köp armaturer från Eklunds Metall

Vi har kanske inte det största sortimentet av armaturer man kan hitta ute på nätet, men vi har försökt att välja de produkter vi säljer med omsorg. 

Att vara återförsäljare till Eklunds Metall är vi mycket stolta över, då det är ett svenskt företag som skapat många klassiska modeller som nästan alla sett någonstans och känner igen. Vi upplever ett stort intresse för denna klassiska design som nu även nästa generation lär sig uppskatta. Produkterna är alla tillverkade i metall och är äkta svenskt hantverk.

Företaget startade 1967 och finns i Bolmsö en bit utanför Ljungby i Småland. Man har en stor tro på produkter av hög kvalité och har ett långtgående miljötänk där man t.ex. återanvänder allt skrot. Företaget drivs nu av nästa generations Eklund. 

Vi som återförsäljare upplever att vi har ett mycket gott intryck av företaget och handlar gärna med deras produkter. Vi tycker dessutom att företagskulturen i Småland mycket liknar den här i Norrbotten, vilket gör att vi extra gärna jobbar med Eklunds Metall. Det tycker vi att du som kund vinner på.

Titta nu runt bland deras produkter och så hittar du säkert något som du skulle kunna tänka dig bli upplyst av där hemma!