Lampupphäng E27 för tillfällig belysning

59:-

Lampupphäng Komplett monterat med lamppropp samt lamphållare för tillfällig belysning. E27 och det vi kallar för raggarlampa.
  • storefrontVarumärkeGelia
  • check_circle_outlineLagerstatus4 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel117801  apartment02.0000950

Beskrivning

Lampupphäng Komplett monterat med lamppropp samt lamphållare för tillfällig belysning. Sockeln är den stora skruvsockeln E27. Lampproppen passar i både jordade och ojordade takuttag.

När du flyttar in eller ut

När du monterat ner allt i lägenheten och ska flytta blir det plötsligt väldigt mörkt. Flyttlasset har redan gått och du har monterat ner alla dina armaturer, men ännu väntar städning och slutbesiktning. Då är detta lösningen för dig. Ta detta lampupphäng eller "Raggarlampa" som den normalt kallas för, sätt dit en riktigt bra ljuskälla och så har du bra ljus för det arbete du behöver göra klart för att flytta ut.

Om du vill göra städningen enkel väljer du en ljuskälla på över 1000 lumen, vilket blir som en 75W glödlampa. Massor av bra ljus. Vill du kanske inte att besiktningspersonen ska få riktigt lika bra förutsättningar, välj då en ljuskälla med ett ljusflöde på runt 500 lumen som kan användas som en 40W glödlampa. 

När du sedan ska flytta in i ditt nya boende kommer du mest troligt mötas av mörker. Investera i en par extra raggarlampor och du kan arbeta i lugn och ro med att sortera flyttkartonger tills dina vanliga armaturer som ligger väl nerpackade blir tillgängliga. 


Gelia startades 1975 som en regional distributör av byggel i Grästorp, Västergötland där företaget fortfarande har sin bas. Gelia är det självklara varumärket för eltillbehör och VVS och finns hos de flesta välsorterade elaffärer. Vi har valt ut de produkter vi anser är mest populära bland våra kunder. När du väljer en produkt från Gelia får du alltid en god kvalité till ett överkomligt pris där vi baserat på vår erfarenhet av produkter från Gelia vet att du kommer bli nöjd med ditt köp. Gelia förser oss med produkter som passar både proffs och hemmafixare och är supersnabba i sina leveranser.