Oriva fönsterlampa Cone svart-guld 14cm hög

289:-

Fönsterlampan Cone i svart metall med guldfärgad insida och detaljer från Oriva. Lampan är 14 cm hög och har en diameter längst ner på 90 mm. Använd en ljuskälla för den lilla skruvsockeln E14 om maximalt 25W. Kabeln är 1,1 meter lång och det finns en lamppropp som passar jordade och ojordade lamputtag.
  • storefrontVarumärkeOriva
  • check_circle_outlineLagerstatus5 i lager
  • hourglass_emptyLeveranstid Skickas nästa vardag.
  • assignment_turned_inArtikel824593  apartment46824-80

Beskrivning
Fönsterpendeln Cone i svart metall med guldfärgade detaljer och guldfärgad insida från Oriva. Lampan är 14 cm hög och har en diameter längst ner på 90 mm. Använd en ljuskälla för den lilla skruvsockeln E14 om maximalt 25W. Kabeln är svart plast, 1,1 meter lång och det finns en lamppropp som passar jordade och ojordade lamputtag. 

Detaljerna gör lampan

Cone har snygga gulddetaljer på ovansidan av pendeln och en svart kabel i plast med en upphängningsögla för att lätt kunna hänga upp de utan krångel. Fönsterpendeln kan hängas ensam eller varför inte flera i grupp i olika höjder. I samma serie som fönsterlampan finns även en bordslampa och en kökslampa med hissfunktion så det går att matcha flera armaturer i samma stil. 

Den guldiga insidan på fönsterlampan gör att du gärna kan välja en LED-lampa som har en färg på ljuset som är extra varmvit på 2100K och ett ljusflöde kring 100 lumen. Vill du hellre ha ett lite starkare ljus, välj då hellre en ljuskälla med färgen 2700K och ett ljusflöde på 250 lumen.

Allt sedan dagen när vi öppnade den första produktförpackningen från Oriva och vi möttes av något genuint och väl förpackat i snygga kartonger kunde vi inte låta bli att nästan genast beställa mer. Du hittar utvalda armaturer i populära material så som metall och glas. Man har en hel del laserskurna lampor med mönster. Se urvalet här.