Uni-flex glob G125 gold 5W 250lm 2000K dimbar E27

225:-

LED-lamp filament Uni-flex från Unison med en guldfärgad glob 125 mm. Sockeln är E27 stor normalsockel för 230V. Ljusflödet är 250 lumen och färgen på ljuset är den extra varmvita färgen 2000K. Garanti 1 år. Går att ljusreglera med dimmer avsedd för LED.
  • storefrontVarumärkeUnison
  • alarmLagerstatusTillfälligt slut
  • assignment_turned_inArtikel822045  apartment4411180

Beskrivning

LED-lampa Uni-flex från Unison som har formen av den stora globen med en diameter på 125 mm för den stora skruvsockeln E27. Lampan har lysdioderna i filamentteknik med vridna trådar, vilket ger LED-lampan ett utseende som är väldigt likt en koltrådslampa. Själva globen är svagt guldfärgad, vilket gör att en del av ljuset reflekteras inne i lampan och man får en mycket vacker effekt av de vridna ljustrådarna. Ljusflödet är 250 lumen, vilket kan användas som en 25W glödlampa. Färgen på ljuset är den extra varmvita ljusfärgen 2000K som ligger ganska nära färgen på en ljuslåga. Lampan går att ljusreglera med en dimmer avsedd för LED. 

Användingsområden

Använd gärna ljuskällan där man ser den, då får du ut mest av den. Välj då gärna en lampsockel i metall som matchar eller någon armatur som har synliga lampsocklar. 

Vi upplever inte att man blir så bländad av lampan, då den är relativt svag och sprider ljuset runt om hela ljuskällan på ett bra sätt. 

Den kommer inte fungera så bra som arbetsljus eller lampa ovanför ett bord, då man där gärna väljer en vitare färg på ljuset. Fungerar bäst som dekoration. 

Använda dimmer med LED

Du kan ljusreglera denna LED-lampa med en dimmer som är avsedd för LED-lampor. Det innebär att den inte fungerar med vanliga dimmers för glödljus. Se tillbehör för några passande modeller.

När man dimmar ner ljuset på en LED-lampa kommer det att bli svagare, men ändå behålla samma färg på ljuset till skillnad mot en glödlampa som blir varmare i färgen ju svagare ljuset blir. Därför har man på dessa LED-lampor valt att göra dem riktigt varma i ljuset redan från början. 

Unison har många bra ljuskällor till alla möjliga socklar. Vi har valt att köpa hem en hel del av deras nya och lite nyskapande LED-lampor samt ett större urval speciallampor. Vi uppskattar särskilt de dekorativa LED-lamporna med stor glob med olika form som är mycket populära.

Alla lampor finns inte att köpa via nätet, vi har dem bara i vår fysiska butik i Boden.