Använd som 25W glödljus

Här hittar du ljuskällor som kan användas som 25W glödljus. Dessa passar bra när du har flera ljuskällor i samma armatur, tex ljuskronor med 3-6 armar. Passar även bra som en lite starkare fönsterlampa eller vägglampa.


Upplev en enastående belysningslösning med vårt sortiment av ljuskällor som är perfekta som 25W glödljus. Dessa fantastiska alternativ är särskilt lämpliga för situationer där du har flera ljuskällor i samma armatur, som till exempel eleganta ljuskronor med 3-6 armar. Dessutom är de idealiska för att skapa en lite starkare atmosfär i fönsterlampor eller vägglampor. Med ett imponerande ljusflöde på cirka 250 lumen garanteras en strålande och behaglig ljusstyrka.

Vi erbjuder ett brett utbud av ljusfärger så att du kan anpassa belysningen efter dina önskemål och behov. Välj mellan varma nyanser för en mysig och inbjudande atmosfär eller kalla nyanser för att skapa en modern och fräsch känsla i ditt rum. Dessutom finns vissa av våra ljuskällor med inbyggd dimmerfunktion, vilket ger dig fullständig kontroll över ljusstyrkan och möjligheten att skapa den perfekta stämningen i varje rum.

Med våra ljuskällor som är designade för att ersätta traditionella 25W glödljus får du inte bara en energieffektiv lösning utan också en lång hållbarhet. Du kan njuta av ett vackert och strålande ljus under lång tid utan att behöva byta ut dem ofta. Upplev den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och energieffektivitet med våra ljuskällor som är speciellt utformade för att möta dina behov som 25W glödljus.