Skip to content

Betala med Swish, kort, banköverföring, SVEA faktura.

Fri frakt från 1000kr. Snabba leveranser från BODEN.

Nyheter

Stilfull svampformad uppladdningsbar bordslampa

by Ulrika Stigsdotter 15 Sep 2024

Letar du efter den perfekta belysningen som kombinerar stil och funktion? Den uppladdningsbara bordslampan i svart, med sitt unika svampinspirerade utseende, är en mångsidig ljuskälla som passar lika bra i vardagsrummet som på uteplatsen. Tillverkad i elegant blank plast, är denna lampa inte bara ett praktiskt tillägg till ditt hem, utan också en designhöjdpunkt.

Design och funktionalitet

Lampans slanka och moderna design gör att den enkelt smälter in i alla miljöer. Med sin svampformade siluett och stilrena svarta yta ger den ett subtilt, men ändå distinkt intryck. Materialet i blank ABS-plast ger lampan en lyxig känsla, samtidigt som det är robust nog att klara både inomhus- och utomhusmiljöer. Oavsett om du vill skapa en mysig stämning vid middagsbordet, lysa upp en mörk hörna i hemmet eller ge uteplatsen ett stämningsfullt sken, är denna lampa det perfekta valet.

Anpassningsbar ljusstyrka

Lampan har en smart 3-stegs funktion som gör det enkelt att justera ljusstyrkan med ett lätt tryck längst upp på skärmen. Du kan välja mellan tre olika ljusstyrkor:

  • 100% för maximal belysning – perfekt när du behöver extra ljus för läsning eller arbete.
  • 50% för en något mjukare belysning som skapar en varm och inbjudande atmosfär.
  • 10% för en subtil och lugnande glöd, idealisk för mysiga kvällar.

Batteritid och laddning

Den inbyggda 18650 Li-Ion-batteriet med 3.7V och 2000 mAh ger en brinntid på cirka 5 timmar vid full ljusstyrka. Det är mer än tillräckligt för en hel kvälls användning, oavsett om du har gäster eller njuter av en lugn stund på balkongen.

När lampan behöver laddas, vilket tar mellan 5-6 timmar, görs detta enkelt inomhus med den medföljande USB-laddsladden. Lampan är designad för att vara portabel, vilket innebär att du kan ta med dig den var som helst och njuta av dess stämningsfulla sken när du vill.

Perfekt för varje tillfälle

Denna uppladdningsbara bordslampa är en mångsidig ljuskälla som passar i alla miljöer och för alla tillfällen. Den är lika praktisk på nattduksbordet som den är på altanen, och tack vare sin kompakta storlek och eleganta design är den enkel att flytta och placera precis där du behöver den.

Med en kombination av funktionalitet, stil och kvalitet är denna svarta svampformade lampa inte bara en ljuskälla utan också en snygg detalj i ditt hem. Så varför inte ge ditt hem den perfekta blandningen av stil och funktion med denna stilfulla, uppladdningsbara bordslampa?

Skapa en stämningsfull atmosfär med ett enkelt tryck och njut av den eleganta designen som passar överallt.

Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

pålyset.se
10% RABATT FÖR NYA PRENUMERANTER VID ETT KÖP Rabatter, erbjudanden och kunskap kring belysning och eltillbehör en gång per vecka.
Edit Option
Har du frågor?
Back In Stock Notification
Compare
Product SKU Description Collection Availability Product Type Other Details

Choose Options

this is just a warning
Shopping Cart
0 items